Tren GRATIS i juni og juli - helt uten forpliktelser!

Gruppetrening - Gym Bekkestua

Gruppetrening - Gym Bekkestua

Meld deg inn nå, og tren gratis i juni og juli!

Vi ønsker å skreddersy medlemskapet best mulig, og tilbyr flere løsninger, både med og uten binding, med og uten gruppetrening. Uansett hvilken variant som passer best for deg, gir vi deg gratis trening i juni og juli.

Gym Bekkestua har et variert tilbud innen gruppetrening, med dyktige og inspirerende trenere. Treningssenteret vårt på Bekkestua har et romslig studio med bredt spekter av utstyr og valgmuligheter. Vi har flere løfteplattformer, benker og frivekter, i tillegg til en velutstyrt apparatpark. Vi har mange tredemøller som står i hjertet av gymmet med utsikt ut av vinduer, ellipsemaskiner, stake- og romaskiner, ulike sykler og stairmasters.

Våre dyktige ansatte vil motivere deg til å nå dine mål, og samtidig inspirere deg til å trives med treningen. Trening skal være gøy, og ikke forbundet med tvang. For å hjelpe deg med å tilpasse treningen etter ditt behov, får du en introtime med personlig trene ved innmelding. Treneren vil hjelpe deg med å definere målene, så vel som å gi deg råd og tips til hvilken type trening som kan passe best for deg.

Velkommen til Gym Bekkestua!


Nysgjerrig på om dette er noe for deg?

Send oss en melding gjennom skjemaet nedenfor, eller send oss en mail til bekkestua@gymgruppen.no

Du kan også ringe oss på 973 06 072

*Tilbudet gjelder for nye medlemmer

Ditt navn *
Ditt navn