Meld deg inn i april og få 3 PTtimer med Lise!

Lise Solie - performance coach

Lise Solie - performance coach

Som trener hjelper Lise både lag, utøvere og enkeltindivider til å prestere bedre. Hun har lang erfaring og høy kompetanse, og har stort fokus på skadeforebyggende trening. For Lise er det viktig at trening er gøy, og hun vil gjerne hjelpe deg med å finne gleden i trening, uansett om det gjelder hverdagsaktivitet, eller om du har mer spesifikke mål du skal nå.

Har du en drøm om å delta i ulike løp, eller sykleritt? Lise har blant annet erfaring med selv å sykle Trondheim - Oslo, og har vært aktiv innen motorcross. Hun er mentaltrener og vet mye om motivasjon, og å være strukturert, selv i umotiverende situasjoner.

Om du har en skade som gjør at du ikke kan trene slik du selv ønsker, er Lise god til å finne alternative øvelser som gjør at du likevel kan trene med gode resultater.

Lise tilpasser treningen etter hver enkelt, basert på hvordan hverdagen ser ut, treningsbakgrunn og de målene en har. Om du ikke har spesifikke mål ennå, vil Lise hjelpe deg å definere et mål som er realistisk og motiverende for deg.

Meld deg inn i april og få 3 timer personlig trening med Lise Solie.


Nysgjerrig på om dette er noe for deg?

Send oss en melding gjennom skjemaet nedenfor, eller send oss en mail til bekkestua@gymgruppen.no
Du kan også ta kontakt med Lise direkte for spørsmål angående PT;
Tlf: 917 00 789
Mail: lise.solie@gymgruppen.no

*Tilbudet gjelder for nye medlemskap med minimum 6. mnd binding.

Ditt navn *
Ditt navn