Gratis trening i august og september og 3 timer med personlig trener.

Gruppetrening - Gym Bekkestua

Gruppetrening - Gym Bekkestua

Meld deg inn nå, og tren gratis i august og september! I tillegg gir vi bort 3 timer med personlig trener, helt gratis.

Tilbudet krever kun 6 mnd binding. Vi vil gi deg best mulig start på høsten, og tilbyr derfor 3 timer med en personlig trener for å hjelpe deg i gang. Treneren vil bistå i å skreddersy trening som passer for deg, basert på dine ønsker og mål.

Gym Bekkestua har et variert tilbud innen gruppetrening, med dyktige og inspirerende trenere. Treningssenteret vårt på Bekkestua har et romslig studio med bredt spekter av utstyr og valgmuligheter. Vi har flere løfteplattformer, benker og frivekter, i tillegg til en velutstyrt apparatpark. Vi har mange tredemøller som står i hjertet av gymmet med utsikt ut av vinduer, ellipsemaskiner, stake- og romaskiner, ulike sykler og stairmasters.

Våre dyktige ansatte vil motivere deg til å nå dine mål, og samtidig inspirere deg til å trives med treningen. Trening skal være gøy, og ikke forbundet med tvang. For å hjelpe deg med å tilpasse treningen etter ditt behov, får du nå tre introtimer med personlig trene ved innmelding. Treneren vil hjelpe deg med å definere målene, så vel som å gi deg råd og tips til hvilken type trening som kan passe best for deg.

Velkommen til Gym Bekkestua!


Nysgjerrig på om dette er noe for deg?

Send oss en melding gjennom skjemaet nedenfor, eller send oss en mail til bekkestua@gymgruppen.no

Du kan også ringe oss på 973 06 072

*Tilbudet gjelder for nye medlemmer

Ditt navn *
Ditt navn