Gym Bekkestua er en del av Gym gruppen. Gym gruppen består av Gym Manglerud, Gym Bekkestua og Gym Ila. De tre treningssentrene er frittstående, noe som gjør at vi kan utvikle oss etter medlemmenes behov. Personlig oppfølgning og god kundeservice er svært viktig for Gym gruppen. Alle kundehenvendelser blir håndtert hos det aktuelle treningssenteret.

 

Gym Bekkestua har et variert tilbud innen gruppetrening, med dyktige og inspirerende trenere. Treningssenteret vårt på Bekkestua har et romslig studio med bredt spekter av utstyr og valgmuligheter. Vi har flere løfteplattformer, benker og frivekter, i tillegg til en velutstyrt apparatpark. Vi har mange tredemøller som står i hjertet av gymmet med utsikt ut av vinduer, ellipsemaskiner, stake- og romaskiner, ulike sykler og stairmasters.

Vi har 3 gruppetreningssaler som kan brukes til egentrening når det ikke pågår gruppetimer. Vi har en sykkelsal, et velutstyrt funksjonelt rom, samt en stor sal som brukes til alt fra cardio til styrke. Salene leies også ut til lag/bedrifter både med og uten instruktør, samt eventer og workshops.

 

Vi står på for å skape en jordnær atmosfære, og har innredet gymmet til å passe for folk flest. Det skal være både enkelt og gøy å gjennomføre økten. Hos oss slipper du å stå i kø, da vi tilpasser tilbudet etter hvor mange aktive medlemmer vi har.

 

Gym Bekkestua har faglig sterke personlige trenere og instruktører, samt hyggelige resepsjonister. Hos oss er kundeservice viktig, og vi vil gjøre det vi kan for at du skal trives på trening. De fleste kan delta på alle våre gruppetimer. Noen av gruppetimene er lagt opp til å ha høy intensitet, andre er lagt opp til å være roligere. Uansett utgangspunkt er det lett for deltakerne å styre intensitet og motstand selv. Instruktørene våre er dyktige, og vil alltid tilpasse timen etter deltakerne, med å gi alternativ for å modifisere, så vel som å avansere for de som ønsker det. Har du spesielle behov for tilpasning, som følge av skade eller liknende, si gjerne i fra til instruktøren i forkant av timen, så vi kan tilpasse alternativene best mulig underveis.

 

Vi har valgt å innrede treningssenteret vårt på Bekkestua uten speil i salene fordi vi er opptatt av at fokuset skal være på treningen i seg selv – og ikke hvordan det ser ut. Du kan være trygg på at instruktørene veileder deg innen teknikk og metode, og følger opp deltakerne underveis.

Treningsstudioet bærer også preg av en funksjonell mentalitet. Det er speil ved frivektsområdet for deg som vil kontrollere øvelsene, men resten av studioet bygger på tanken om at det skal kjennes bra.

 

Våre dyktige ansatte vil motivere deg til å nå dine mål, og samtidig inspirere deg til å trives med treningen. Trening skal være gøy, og ikke forbundet med tvang. For å hjelpe deg med å tilpasse treningen etter ditt behov, får du en introtime med personlig trene ved innmelding. Treneren vil hjelpe deg med å definere målene, så vel som å gi deg råd og tips til hvilken type trening som kan passe best for deg.

 

Vi har fokus på et sunt treningsmiljø med helse i fokus. Vi er opptatte av at alle skal kunne komme akkurat som de er. Vårt brede spekter av gruppetimer, instruktører og personlige trenere gjør at vi har et godt tilbud for de fleste. 

Vi ønsker at våre medlemmer skal føle seg trygge, og derfor vil vi alltid gjøre vårt beste for at du skal føle deg som hjemme.

 

Det er 18 års aldersgrense for å trene på egenhånd i studio, men vi tilbyr trening for alle aldre i form av kurs og tilrettelagt trening for et yngre klientell.

 

Du finner oss i underetasjen til Bekkestua Bussterminal og T-banestasjon. Følg trappene helt ned, og der finner du inngangsdøren.

 

Medlemmer på Gym Bekkestua har tilgang til senteret mandag-søndag 05:00-23, hele året, selv på røde dager. Vi bemanner resepsjonen primært rundt tidspunktene det foregår gruppetimer.