Vårt team av dyktige personlige trenere kan hjelpe deg med livsstilsendringer, skreddersydde treningsprogram, motivasjon og oppfølging, samt hjelpe deg på veien mot å nå dine mål.

Trener du på individuell basis anbefaler vi deg å trene med en av våre personlige trenere. Les mer om Gym Bekkestuas PT-er nedenfor eller book en gratis prøvetime her:

 

Hva vi tilbyr:

  • PT-55 min.

  • PT-25 min.

  • Small group

  • PT-Duo

  • PT-Bedrift

 

Elisabeth

Elisabeth.jpg
 

Personlig trener

Elisabeth har Bachelor i Sykepleie fra Lovisenberg Diakonale Høyskole, og PT-utdannelse fra Norges Idrettshøyskole. Hun har også en videreutdannelse i Trening og Kreft fra Norges Idrettshøyskole/Oslo universitetssykehus, og er Fase 1 Cert.Performance Spesialist.

Les mer om Elisabeth her


Emmelie

 

Personlig trener

Emmelie ønsker å gi treningsglede gjennom et løp som er tilpasset deg og dineforutsetninger. Emmelie er fascinert av alle kroppens bevegelser og muligheter. Gjennom flere ulike tester finner hun ut hvordan akkurat du skal trene.

Les mer om Emmelie her


 

Lise

Lise.jpg
 

Personlig trener

Lise har lang erfaring med å trene idrettslag, idrettsutøvere og enkeltpersoner til å prestere bedre. Hun er dyktig på å sette spesifikke behov og elementer i system. Hun har vært i treningsbransjen i 15 år og har tidligere jobbet ved Norges Toppidrettsgymnas.

Les mer om Lise her


Harald

harald.jpg
 

Personlig trener

Harald har jobbet som personlig trener og gruppeinstruktør siden 2015. Han jobber med en kombinasjon av styrke og bevegelighetstrening med fokus på å få en bedre kroppsholdning, for skadeforebygging og for å styrke de musklene vi bruker mest i hverdagen.

Les mer om Harald herPetr

Bilde Petr cut.jpg
 

Personlig trener

Petr har 7 års erfaring som trener og coach. Han har vært aktiv basketspiller og idrettsutøver i 20 år. Som personlig trener er han spesialisert innen styrke, kondisjon og bevegelse. Petr er teknisk trener i Ullern Basket og er hovedtrener for U16 gutter.

Les mer om Petr her


Nicolay

Nico.jpg
 

Personlig trener

Spiller akvtiv Bandy og har spilt siden han var 6år. Nico er Trener for Ullern-03 samt strenght and condition coach for Ullern-02 

Niko jobber med vektreduksjon og bevegelsestrening.

Les mer om Nicolay her